Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μεταπτυχιακό Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού
Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μεταπτυχιακό Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μεταπτυχιακό Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού» αποτελεί πρόγραμμα ειδίκευσης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).
 
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη οργανισμών αθλητισμού, αναψυχής και αθλητικού τουρισμού και πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ και άλλων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που επιθυμούν να κάνουν διοικητική καριέρα στον χώρο του αθλητισμού, της αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού.
 
Το γνωστικό αντικείμενο του ΠΜΣ επικεντρώνεται στην Οργάνωση και Διοίκηση με πεδία εφαρμογής τον Αθλητισμό, την Αναψυχή και τον Αθλητικό Τουρισμό. Στα πεδία αυτά περιλαμβάνονται οι αθλητικές ομοσπονδίες, οργανισμοί και τα σωματεία, οι αθλητικές εγκαταστάσεις (δημοτικές/κρατικές/ιδιωτικές), οι εταιρίες αναψυχής, αθλητικού τουρισμού και διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων, και τα κέντρα άσκησης / γυμναστήρια. Περιλαμβάνει ακόμη συναφή αντικείμενα με τη Διοίκηση όπως είναι το Μάρκετινγκ, η Καταναλωτική Συμπεριφορά, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διοίκηση Λειτουργιών και οι εφαρμογή αυτών στα παραπάνω πεδία.
 
Καινοτομία του προγράμματος σπουδών αποτελούν: α) η εντατική δια ζώσης φοίτηση σε ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και β) η διδασκαλία από απόσταση με τη βοήθεια της διαδικτυακής τεχνολογίας με σύγχρονη ή ασύγχρονη συμμετοχή.
 
Ο αριθμός των εισακτέων ορίζεται συνολικά στους 30. Από το σύνολο των τριάντα (30) εισακτέων , οι θέσεις θα κατανεμηθούν ως εξής:

  1. Είκοσι τέσσερις (24) θέσεις από πτυχιούχους των Τ.Ε.Φ.Α.Α.
  2. Έξι (6) θέσεις από πτυχιούχους άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων και Ανωτάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή ισότιμων αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

 
Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ ορίζεται στα τρία εξάμηνα πλήρους φοίτησης, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας (όταν απαιτείται).
 
Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 2.400 €. Από τα τέλη φοίτησης απαλλάσσονται με εισοδηματικά κριτήρια έως και 30% του συνολικού αριθμού των φοιτητών/-ριών που εισάγονται στο ΠΜΣ.

Kαλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας με τα δικαιολογητικά, ή να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά (σε μορφή pdf), σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια εισδοχής από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στη:

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α./ΑΠΘ,
«Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού»
Νέες Εγκαταστάσεις Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ.,
Γυάλινο κτήριο Θέρμης,
TK 57001, 1ος όροφος

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 2310-992242, ώρες 9:00-12:00,
http://sportmanagement.phed.auth.gr
E-mail: msc-spm@phed.auth.gr

Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού” έχει ως αντικείμενο τη διδασκαλία και προαγωγή της έρευνας σε θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση του αθλητισμού, της αναψυχής, των αθλητικών εγκαταστάσεων / κέντρων και του αθλητικού τουρισμού, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δημοτικών, κρατικών (ΕΑΚ), και ιδιωτικών οργανισμών και σωματείων της αθλητικής αγοράς στην Ελλάδα.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη

+30 2310-992242

msc-spm@phed.auth.gr