Σκοπός
Αρχική / Πρόγραμμα / Σκοπός

Σκοπός

Σκοπός

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή διδασκαλίας και η προώθηση της έρευνας υψηλού επιπέδου προκειμένου να αποφοιτήσουν στελέχη που θα έχουν τα εφόδια: α) να αναλάβουν διοικητικές θέσεις στον Ελληνικό αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό β) να διεξάγουν έρευνα σε θέματα που σχετίζονται με την διοίκηση του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνδεθεί το ΠΜΣ Με το Εργαστήριο “Διοίκησης Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής” που ιδρύθηκε το 2017 στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

Επιμέρους στόχοι του ΠΜΣ είναι η σύνδεση με δημοτικού, κρατικούς και ιδιωτικούς αθλητικού φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να συνδεθεί το πανεπιστήμιο με την κοινωνία και την αγορά εργασίας προς όφελος των μεταπτυχιακών φοιτητών αλλά και των διδασκόντων. Η σύνδεση αυτή θα δημιουργήσει επίσης συνθήκες διεξαγωγής εφαρμοσμένης έρευνας.

Τέλος μέσω του ΠΜΣ στόχος είναι η ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας με τμήματα πανεπιστημίων του εξωτερικού που προσφέρουν παρόμοια προγράμματα.

Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού” έχει ως αντικείμενο τη διδασκαλία και προαγωγή της έρευνας σε θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση του αθλητισμού, της αναψυχής, των αθλητικών εγκαταστάσεων / κέντρων και του αθλητικού τουρισμού, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δημοτικών, κρατικών (ΕΑΚ), και ιδιωτικών οργανισμών και σωματείων της αθλητικής αγοράς στην Ελλάδα.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη

+30 2310-992242

msc-spm@phed.auth.gr